#EdheTi RADIOIMMAGINARIA - immagine di copertina dello show
#EdheTi RADIOIMMAGINARIA

#EdheTi RADIOIMMAGINARIA

Categoria: Talk
Creato da: RADIOIMMAGINARIA
Radioimmaginaria Edhe Ti
Radioimmaginaria flet te gjitha gjuhet e botës.
Radioimmaginaria është e para dhë e vetmja rrjetë mediatike për adoleshentët nga 11deri ne 17 vjec.
Jemi adoleshentë, duam të themi cfar mendojmë dhe kjo eshtë metoda më e mirë per ta bërë, për te transmetuar mendimet qe kemi ne kokë.
Duhen imagjinatë, nje mikrofonë dhe #SytëLartë
iAB member
Copyright 2019 - Spreaker Inc. a Voxnest Company - Crea un podcast - New York, NY
Aiuto